Novosti

Ideje za poklon za 8.mart – Dan žena

Wonder Women Mini Choco Tube opt

Međunarodni dan žena koji se obeležava 8. marta ima veoma interesantnu istoriju nastanka. Prvi put obeležen je 1909. godine i predstavlja dan kada se glas žena čuo širom sveta, a taj glas je doprineo progresivnim promenama i poboljšanju društvenog položaja žena. Interesantan je podatak da se prvi Dan žena, 1909. godine, nije održao 8 marta, već 28 februara. Sledeće godine je održana prva Međunarodna konferencija žena u Kopenhagenu, gde je odlučeno da se Međunarodni dan žena obeležava 8. marta svake godine. Danas se u svetu 8.mart simbolično obeležava malim znacima pažnje. Želimo da na poseban način iskažemo našu zahvalnost i ljubav dragim damama u našem okruženju. Pored neizostavnih cvetnih buketa raznih mirisnih nota i boja, čokolada predstavlja savršen poklon u kome je utkana slatka poruka.

Ukoliko ste u potrazi za savršenim poklonom za 8.mart predstavljamo vam nekoliko specijalno dizajniranih pakovanja, kreiranim kao omaž hrabrim i talentovanim ženama nesputanog duha. Specijalne osmomartovske kolekcije inspirisane su znamenitim ženama domaće i svetske istorije koje su ostavile neizbrisiv trag u istoriji čovečanstava i doprinele revolucionarnim društvenim promenama.

Mind & Heart Gift Box 01 OPTNaša inspiracija nije se zaustavila ovde, već smo u potrazi za najboljim poklonima za 8. mart osmislili nesvakidašnja pakovanja ukrašena cvetnim motivima u kojima se nalaze neodoljive čokoladne kreacije napravljenje od najkvalitetnije čokolade. Ova kolekcija u pastelnim tonovima sa floralnim motivima biće savršeni izbor poklona za Dan žena.

blossom editionSvima nam je poznata ljubav pripadnica lepšeg pola prema modnim detaljima kao što su prefinjene tašnice, pa smo i mi kreirali jednu - sa čokoladom! Elegantna torbica koja u sebi krije neodoljive čokolade u kombinaciji sa voćnim dodacima predstavlja savršen modni detalj kom neće odoleti nijedna dama i pravi izbor kao poklon za 8.mart.

Chocolate Purse 02 OPTZa ljubitelje kombinacije voća i čokolade tu su neizostavne kandirane kriške narandže prelivene crnom, belom i mlečnom čokoladom, upakovane u elegantnu kutiju u kojoj je svaki detalj posebno i sa ljubavlju osmišljen. Ovaj gift box sadrži tri nesvakidašnje ovalne kutije od kojih je svaka posvećena jednoj hrabroj dami: Fridi Kalo, Mariji Kiri i Ameliji Erhart. 

Wonder Women Fruit and Chocolate Gift Box

U širokom asortimanu naših osmomartovskih poklona nema sumnje da ćete pronaći svog favorita.

Ako ste u potrazi za idealnim poklonima za vaše drage koleginice i saradnice povodom 8. marta, Eugen Vam nudi fantastičnu mogućnost brendiranja korporativnih poklona sa logotipom vaše kompanije i jedinstvenim dizajnom prilagođenim ovom posebnom datumu.