POLITIKA PRIVATNOSTI I ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA KORISNIKA

U ime Eugen Chocolate d.o.o. Gložan se obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.Prikupljamo samo neophodne osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika, u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju, pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koji se koriste za marketingške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

„Eugen Chocolate “d.o.o. Gložan se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbe. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). „Eugen Chocolate” d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza. Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. „Eugen Chocolate “d.o.o. i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. „Eugen Chocolate “d.o.o. se obavezuje da će pružati zaštitu ličnim podacima Kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) „Eugen Chocolate ”D.o.o. ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti. Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa kao i na sve stranice unutar domena, a ne na spoljne stranice na koje upućuju linkovi na domenu.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici , poverljive informacije se prenoste putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi putem SSL protokola i PKI sistema , kao trenutno najsavremenije kriptovane tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine , garantuje procesor platnih kartica , Banca Intesa A.D. Beograd, , pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

SIGURNOST

“Eugen Chocolate” d.o.o. internet prodaja koristi „cookie“ isključivo kao identifikator sesije, odnosno „cookie“ sadrži tzv. ‘session id’, kako bi se osiguralo da tokom trajanja sesije webshop prepoznaje i pamti korisnikov pretraživač (browser), a samim tim i korisnika.