KORPORATIVNI POKLONI

 Zahvaljujući kvalitetu i luksuznoj ambalaži, Eugen čokolade postale su popularan korporativni poklon brojnih internacionalnih i domaćih kompanija za poslovne partnere, ali i šarmanatan detalj mnogih specijalnih događaja i promotivnih aktivnosti.
 Od 2007. godine kada je manufaktura čokolade počela sa radom, Eugen Chocolate se razvio u prepoznatljiv brend. Zajedničke odlike čokoladnih kreacija koje nastaju u Eugen čokolateriji jesu izbalansirane, a istovremeno neobične i originalne kombinacije visokokvalitetne čokolade, začina, voća i aroma.
 Posebnu atraktivnost predstavlja mogućnost brendiranja i prilagođavanja ambalaže korporativnom vizuelnom identitetu Klijenta. Tako osmišljeni i dizajnirani čokoladni proizvodi pružaju jedinstvenu mogućnost da « zasladite » svaki značajan događaj, i u svakoj prilici pronađete odgovarajuću kolekciju čokolada kojom biste na elegantan način ukazali pažnju važnim poslovnim partnerima, stimulisali vaše kupce ili korisnike usluga, ili motivisali i obradovali vaše zaposlene.
 Zahvaljujući predusretljivosti i potpunoj posvećenosti klijentima, ali i razumevanju za specifične zahteve i potrebe, kao i profesionalnom ophođenju u svakom segmentu poslovanja, Eugen Chocolate je nagrađen poverenjem i kontinuiranom višegodišnjom saradnjom sa većinom najznačajnijih kompanija koje posluju u Srbiji.

KREIRAJTE KORPORATIVNI POKLON VAŠE KOMPANIJE


Na stranicama koje slede možete se upoznati sa svim kolekcijama Eugen čokolada, ali i isprobati sve kombinacije boja određenih elemenata ambalaže koje su dostupne.

Prepustite se čarima ručno rađene čokolade...